Η Εταιρεία

Η FREEZER HOUSE ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ δραστηριοποιείται στον κλάδο του επαγγελματικού εξοπλισμού καταστημάτων μαζικής εστίασης από το 1962.

 

Η επιχείρηση για πολλά χρόνια ασχολιόταν με την κατασκευή επαγγελματικού εξοπλισμού έχοντας εξοπλίσει με τα άριστα προϊόντα της πολλές εταιρίες και καταστήματα μαζικής εστίασης όχι μόνο στην Αθήνα αλλά και σε πολλές επαρχιακές περιοχές.

Η FREEZER HOUSE ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ακουγόταν από στόμα σε στόμα όλο και περισσότερο καθώς όλα αυτά τα χρόνια αποτελούσε μια άριστη επιλογή για τους επιχειρηματίες που ήθελαν να εξοπλίσουν το κατάστημα τους. Τα τελευταία χρόνια η επιχείρηση έχει στραφεί στον μεταχειρισμένο επαγγελματικό εξοπλισμό προμηθεύοντας καταστήματα μαζικής εστίασης με προϊόντα εγγυημένης ποιότητας και αντοχής. 

Η FREEZER HOUSE ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ αγοράζει εξοπλισμό, επιδιορθώνει τυχόν βλάβες μέσα από λεπτομερείς ελέγχους και σας τα προσφέρει σε άριστη κατάσταση και πολύ καλές τιμές. Όλα τα προϊόντα περνούν από έλεγχο και service.

Μέσω της ιστοσελίδας μας θα ενημερωθείτε για τα προϊόντα και τις προσφορές μας.

Ζητούμε την επιείκεια σας για πιθανές ελλείψεις και λάθη καθώς η σελίδα βρίσκεται στο πρώτο στάδιο λειτουργίας της και αναβαθμίζεται συνεχώς.

Η έδρα και η αποθήκη της επιχείρησης μας βρίσκονται στην διεύθυνση Κωνσταντινουπόλεως 62, Αγ. Ανάργυροι.

Περισσότερα στοιχεία επικοινωνίας αλλά και χάρτη για να έρθετε στην αποθήκη μας και να βρείτε τον κατάλληλο επαγγελματικό εξοπλισμό για το κατάστημα σας μπορείτε να δείτε στην κατηγορία ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ.

Επίσης θα μας βρείτε και στα κοινωνικά δίκτυα Facebook και Instagram.

 

Επικοινωνείστε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία.

 

Η Εταιρεία